Colorfest op de Dolle Dagen Gaasbeek

GAASBEEK - Dolle Dagen Gaasbeek zet de zomer kleurrijk in met het nieuw concept ‘Colorfest’. Op het feestprogramma van Dolle Dagen heeft jarenlang de megaschuimparty gestaan. Steeds was dit een overweldigend succes. Toch willen de ‘Vrolijke Vrienden van Gaasbeek’ dit jaar iets totaal nieuw lanceren met ‘ Colorfest‘.

Kleurig poeder

“Na een aantal colorruns in Antwerpen en Brussel starten we dit jaar met een eerste ‘Colorfest’ in het Pajottenland . Tijdens ‘Colorfest’ zorgen enkele top dj's voor de muziek, maar is het vooral het kleurpoeder dat het feest zo uniek maakt. Feestgangers komen in lichte kledij en gooien met zakjes poeder naar elkaar. Dat geeft een kleurenpracht in de lucht, op het terrein en op de aanwezigen. Er is geen enkel gevaar voor mens of milieu. Dit alles is te beleven op zaterdag 5 juli”, zeggen de initiatiefnemers.

Vrijdag tot maandag

De Dolle Dage starten op vrijdag  4 juli met ‘Friday in the Mix’ met bekende topdj’s  , BONZAI ALL STARS/DIMARO & LITTLE D/ROBERT ABIGAIL / STEREO KILLAH. Op Zondag 5 juli is er in de namiddag een wandeling door het Pajottenland, een zomerterras, koordtrekken, een optreden van Magic Cortez Band en naar jaarlijks traditie gaan de ‘pannen van het dak ‘ met een optreden van PAUL SEVERS. Maandag 6 juli sluit we het feestweekend af met de beste lokale ambiance dj duo en dit alles in het thema ‘TROUWFEEST’. Iedereen die deze dresscode respecteert krijgt een gratis drankje aangeboden.

Praktische info:

Kaarten voor vrijdag 4 juli zijn in voorverkoop verkrijgbaar in:

-Lennik: Posi café, Relaks café, café Cheers, Bierhandel-Drinks Limbourg

-Halle: café De Kelt

-Pepingen: café Onder den Toren

-Herne: De Katholieke Kring

-Boekhandel 'De Mark' in Vlezenbeek en Schepdaal

VVK 10€ / KASSA 15€

Info: https://www.facebook.com/dolledagengaasbeek


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?