Volkin’Ro beperkt zich niet enkel tot folk

SINT-GENESIUS-RODE – Op 9 augustus zal voor de twaalfde keer het gratis familiefestival Volkin’Ro plaatsvinden. Ook na de naamsverandering naar Volkin’Ro schotelt de organisatie een gevarieerd muzikaal programma voor en dat beperkt zich niet alleen tot folkmuziek.

Vanaf 14 uur kan je terecht aan de Boesdaalhoeve voor heel wat optredens. Appamada, Not Johnny Cash and the Tennessee Four en The Mighty Moustaches zullen de revue passeren. Nadien is het de beurt aan Frank Vander Linden Solo. Vorig jaar kon je hem nog aan het werk zien met De Mens maar dat belet hem niet om dit jaar ook enkele De Mens-klassiekers te brengen. Verder kan je nog genieten van Jamie Clarke’s Perfect en de Fixkes zullen het festival afsluiten.

Voor jong en oud

Volkin’Ro is een familiefestival waarbij er heel wat te doen is voor kinderen. Zo is er een springkasteel en een trampoline voorzien maar ze kunnen zich ook uitleven in de kleurhoek, de ‘clics bouwzone’ of het ‘bouwen met stokken’. Een viskraampje, schmink en buttons maken de animatie compleet. De volwassenen kunnen zich installeren op het zomerterras. Op het menu staat onder andere speciaal bier, zelfgemaakte pastasaus en artisanale pensen.

Voor meer informatie kan je terecht op https://www.facebook.com/VolkInRo?fref=ts


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?