Man (45) in verdachte omstandigheden dood aangetroffen

SINT-KATHERINA-LOMBEEK - In een woning langs de Meersstraat in Sint-Katherina-Lombeek (Ternat) is dinsdag het levenloze lichaam aangetroffen van een 45-jarige man. Uit eerste vaststellingen werd geconcludeerd dat het om om een verdacht overlijden ging waardoor een groot onderzoek werd ingesteld. Het Parket Halle-Vilvoorde laat vanochtend weten dat het waarschijnlijk om een wanhoopsdaad gaat. Al zal er toch nog een autotopsie worden uitgevoerd.
 
Het lichaam werd in de late namiddag ontdekt in de woning. De lokale politie kwam ter plaatse en al snel werden ook het labo en een wetsgeneesheer ingeschakeld.
 
Het is voorlopig nog zeer onduidelijk in welke omstandigheden het lichaam is aangetroffen. Zowel politie als parket Halle-Vilvoorde weigeren commentaar te geven. Burgemeester Ronald Parys was op de hoogte maar kon ook voorlopig enkel kwijt dat er een onderzoek is geopend.
 
UPDATE : "Er wordt voor alle zekerheid vandaag nog een autopsie gedaan, maar hoogstwaarschijnlijk is het een zelfmoord", aldus Carol Vercarre van het parket Halle-Vilvoorde.
 
Wie met vragen zit over zelfdoding, kan telefonisch terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be
 
Video en foto's

Nieuws melden Adverteren op Persinfo?