Voortbestaan volleybalclub Asse-Lennik in handen van Facebookers

ASSE / LENNIK - Via de sociale netwerksite Facebook is voor Volleybalclub Asse Lennik een opvallende hulpactie opgestart. De club moest dringend op zoek naar nieuwe sponsors en heeft die intussen ook gevonden, maar ... die engageren zich blijkbaar pas als de Facebookpagina van de  volleybalclub op korte tijd 15.000 likes kan verzamelen.
 
De Facebookpagina van de club heeft momenteel bijna 4.000 'likes' maar dat moeten er dus tegen 14 mei maar liefst 15.000 worden. Dat was blijkbaar  de doelstelling van de twee ondernemingen die zich willen engageren als nieuwe hoofdsponsers van de club.
 
"Indien de facebookpagina van Volleybalclub Asse-Lennik tegen 14 mei '15.000 likes' heeft, engageren twee onderneming zich om als hoofdsponsor garant te staan voor de redding van onze club", klinkt het bij Asse-Lennik. "De eerste sponsor, waarvan de naam tot op heden nog niet wordt vrijgegeven, is een Belgisch-Spaans start-up bedrijf en werd reeds gelauwerd door het Europees centrum voor Ondernemingen & Innovatie (CEEI) als één van de meest innoverende start-ups van Europe. De tweede sponsor is automerk Seat en Garage Seat De Smet uit Ninove."

Nieuws melden Adverteren op Persinfo?