Week van de Amateurkunsten in Roosdaal - wijziging programma

ROOSDAAL - De Week van de Amateurkunsten zal zaterdag en zondag plaatsvinden op slechts één locatie: de Kunstentuin, Piezelstraat 4 in Roosdaal.

Door een gebrek aan inschrijvingen wordt de workshop met Patrick Van Craenenbroeck  aan het beeld van ‘den Dikken van Pamel’ geannuleerd. Het mysterie van deze legendarische figuur zal hierdoor helaas niet opgelost raken...

MAAR

Vergeet zeker niet langs te gaan op de boeiende EXPO in de kunstentuin. Wandel tussen de vele kunstkraampjes en ontdek Roosdaals talent in de kunstentuin van Kristin Van Tuyne. Je kan er het werk bewonderen van onder andere Kristin Van Tuyne, Etienne Turtelboom, Rosette De Winter, Larysa Kaliberda, Marie-Jeanne De Witte, Lut De Mot, Ingrid Heymans, Marina Cooreman, Marc Nieuwborg en veel meer... .

Tijdens deze expositie wordt het gezamenlijk kunstwerk, een realisatie van 8 amateurkunstenaars rond de thematiek van WOI, onthuld in de tuin.

De expositie gaat door op zaterdag 26 april van 14u tot 18u en op zondag 27 april van 10u tot 18u. Locatie: kunstentuin, Piezelstraat 4, 1760 Roosdaal


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?