KFC Wambeek op zoek naar oud-spelers

WAMBEEK - KFC Wambeek wil het afscheidnemend bestuur in stijl uitwuiven en gaat op zoek naar zoveel mogelijk oud-spelers.

KFC Wambeek heeft er al een bewogen jaar opzitten. De A-kern schakelde na de winterstop een hele reeks eigen jeugdspelers in en zal het seizoen eindigen op een mooie vierde plaats in derde provinciale. Net na die winterstop besliste voorzitter Omer Vanden Bossche ook om, na 55 jaar in het bestuur, zijn werk bij Wambeek af te ronden en plaats te maken voor nieuwe mensen. Het bestuurswerk zal vanaf volgend seizoen worden overgenomen door het jeugdbestuur met de nodige steun van het huidige hoofdbestuur. Jeugdvoorzitter Jos Donvil neemt daarbij de fakkel over van Omer Vanden Bossche.

Op 4 mei speelt KFC Wambeek zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen KHO Huizingen. Van die gelegenheid wil de club gebruik maken om Omer en zijn bestuursleden in het zonnetje te zetten. "Daarom doen we een warme oproep naar alle spelers, supporters, ouders en sympathisanten én heel in het bijzonder naar alle oud-spelers van KFC Wambeek, om op 4 mei af te zakken naar onze terreinen aan de Stenebrugstraat om Omer en zijn kameraden in stijl uit te wuiven. We rekenen op een massale groen/witte opkomst", klinkt het bij KFC Wambeek.

Afspraak op 4 mei 2014 vanaf 14u op KFC Wambeek. Meer info over de club via www.kfcwambeek.org en www.facebook.com/KFCWambeek

(Foto :  Omer Vanden Bossche en Jos Donvil)


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?