De Wolf zet tanden in nieuw tuincentrum

LEERBEEK – Tuincentrum De Wolf opent morgen opnieuw de deuren. In oktober braken ze na 43 jaar het oude tuincentrum af om het volledig te vernieuwen.

Hans De Wolf neemt vanaf morgen de leiding over het tuincentrum. Na 43 jaar geven zijn ouders de fakkel door, al blijven ze wel helpen. “Het bedrijf komt nu volledig in handen van Hans”, vertelt Cathleen Billens, de vrouw van Hans. “Vroeger lag de focus vooral op planten en vissen nu verkopen we ook voeding voor honden, hamsters, speeltjes voor de dieren. We hebben nu ook een uitgebreid assortiment interieur.” De klanten zullen zich nog altijd kunnen vinden in het tuincentrum. “We hebben de winkel zoals vroeger opgedeeld per product. Het interieur, de bloemen, de dierenverzorging en de snijplanten. Er is ook een hoekje waar automaten gaan staan zodat de klanten iets kunnen drinken. Er zal ook een klein speelhoekje zijn voor de kinderen”, zegt Cathleen.

Vanaf morgen is het tuincentrum opnieuw open. Voor de volwassenen zal er een drankje zijn, de kinderen kunnen zich uitleven op het springkasteel. 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?