Sint-Elooiswijk beleeft eerste opnames van “Storm over het Pajottenland”

LENNIK – Jan Van Repingen en zijn ploeg hebben zondag enkele scènes van de film “Storm over het Pajottenland” ingeblikt.  

Er waren deze voormiddag enkele straten afgesloten in de Sint-Elooiwijk. Dat was nodig wat er werden naast binnenopnames ook opnames gemaakt op de openbare weg. Deze filmfragmenten handelen over het uitgangspunt van de film, een inbrakenplaag in de Sint-Elooiswijk. Twee speurders kamen ter plaatse om een inbraak te onderzoeken in een woning waar echte inbrekers enkele jaren geleden ook op bezoek waren. Wie toch de verbodsborden voorbij reed kwam in een echt lijkend politieverhaal terecht.

Zonder de camera’s leek het op een echte afstapping van politie en gerecht, speurders van het lab inbegrepen. De acteurs en figuranten, die even niet nodig waren op de scene, konden verpozen in een huis aan de overzijde.

De acteurs gingen echt op in hun rol. Iedere scène werd meermaals heropgenomen. Ook de cameramensen moesten bij de pinken blijven om het verhaal van hoofdregisseur Jan Van Repingen goed in beeld te brengen. Velen kijken uit naar de première van de spannende thriller met een humoristische noot, zoals we dat van de Lennikse schoenmaker kunnen verwachten.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?