Valse fotograaf opgepakt voor aanranding meisjes in Groot-Bijgaarden

Dilbeek - De politie van Dilbeek heeft een man opgepakt die reeds enkele maanden meisjes aanrandde.  De man deed leerlingen van een school in Groot-Bijgaarden geloven dat hij modefotograaf van een kledingcataloog is.

De verdachte klampte meisjes van 13-14 jaar na schooltijd aan en probeerde hen met bovenvermelde smoes naar zijn wagen te lokken. Sommige meisjes werden aangerand in de wagen en konden daarna de vlucht nemen. Anderen roken tijdig onraad.

De meisjes gaven telkens dezelfde beschrijving van de dader en van de feiten die de man pleegde. Zo kon de politie een verdachte identificeren en gisteren voor de onderzoeksrechter leiden. De man is aangehouden onder verdenking van de aanranding op de eerbaarheid met geweld of bedreiging van minderjarigen jonger dan 16. De verdachte is 29 jaar oud en was nog niet gekend bij het gerecht. Hij ontkent de feiten die hem ten laste worden gelegd.

Andere slachtoffers

Er zijn 4 slachtoffers gekend bij de politie en het parket maar wellicht zijn er meer meisjes het slachtoffer geworden. Het parket roept hen op contact op te nemen met de politie van Dilbeek.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?