Bart Keymolen 3e opvolger voor het Vlaams Parlement

SINT-PIETERS-LEEUW - Afgelopen weekend werden op het provinciaal congres de Vlaams-Brabantse kandidaten voorgesteld voor de komende verkiezingen op 25 mei. Voor Sint-Pieters-Leeuw is schepen en landbouwer Bart Keymolen kandidaat voor het Vlaams Parlement, hij haalde een plaats als 3e opvolger.

In 2012 deed Bart de stap naar de politiek en behaalde met 494 voorkeurstemmen een mooi resultaat. Bart werd meteen schepen en kreeg enkele belangrijke bevoegdheden mee: openbare werken, jeugd en speelpleinwerking, kinderopvang en landbouw. Voorheen was hij reeds jaren actief in de gemeentelijke commissie voor ruimtelijke ordening (GECORO) en in tal van verenigingen en organisaties zoals ondermeer de KLJ,  Landelijke Gilde en de ouderraad van Ave Maria basisschool in Vlezenbeek.

Vernieuwing

Bart Keymolen (CD&V): “Een zichtbare opvolgersplaats is een blijk van vertrouwen in de vernieuwingsoperatie die we momenteel inzetten met onze lokale partijafdeling. Dit stemt me verheugd, ik ga dan ook met plezier en vooral veel goesting deze uitdaging aan. De komende maanden gaan we samen met onze vele vrijwilligers op pad om de mensen van ons programma te overtuigen. Ik zal hierbij vooral sterk inzetten op jeugd en kinderopvang, op openbare werken, mobiliteit en natuurlijk ook op landbouw. De uitdagingen in onze Vlaamse Rand zijn groot. Ik wil dan ook niet aan de kant blijven staan, maar de handen uit de mouwen steken.”

Contacten

“Belangrijk hierbij zijn de uitgebreide contacten die we leggen met onze buurgemeenten en bovenlokale overheden. Zo hebben we dankzij deze vernieuwde aanpak de laatste maanden grote vooruitgang kunnen boeken in enkele belangrijke dossiers. Twee voorbeelden hiervan zijn het uitbreiden van het aantal Leeuwse kinderopvangplaatsen die onder de bevoegdheid valt van Vlaams minister Jo Vandeurzen (CD&V) en de fileproblematiek van de N6 onder de bevoegdheid van Brussels minister Brigitte Grouwels (CD&V)”, aldus Bart Keymolen.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?