Zoektocht naar nieuwe 'Belgian Bullets' start in Liedekerke

LIEDEKERKE - De Belgische Federatie voor Bob en Sleesporten is op zoek naar nieuwe leden voor hun atletenpoule, zowel voor bobslee als skeleton. Het organiseert daarom op zondag 16 februari try-outs voor nieuwe atleten op de pushbaan in het Sochi-huis in Liedekerke. Een buitenkans voor wie droomt van een carrière als Belgian Bullet.

Volgende week, op 18 en 19 februari 2014, is het op de Olympische Spelen in Sochi de beurt aan Elfje Willemsen en Hanna Mariën (en Annelies Holthof). De bobsleesport is de voorbije jaren bijzonder populair geworden en trekt al wie houdt van kracht, snelheid en adrenaline aan. De sport wordt niet voor niets de Formule 1 op ijs genoemd.

De Belgische Federatie voor Bob en Sleesporten denkt nu al aan de toekomst en wil dat deze sporten ook de komende jaren in succes en populariteit toenemen. Daarom zoekt de federatie nieuwe toptalenten: iedereen ouder dan 12 jaar kan zijn talent testen op de speciaal gebouwde pushbaan. Een buitenkans voor wie houdt van gebalde spierkracht en snelheid! De beste testers maken kans op een selectie voor de atletenpoule van de Belgische Federatie voor Bob en Sleesporten.

De try-outs lopen van 10 tot 17 uur en zijn gratis. Vooraf inschrijven via info@bobskeleton.be. Wie zondag niet aanwezig kan zijn, kan nog tot zaterdag 15 februari haar/zijn starttijd laten registeren op de pushtrack in Liedekerke en zo alsnog een kans maken op een selectie.

(Foto : Sportvanhetjaar.be)


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?