Jazz Madd 2014 - Muziek aan de Dender

DENDERSTREEK - Jazz-Madd is  in omstreken  Ninove Aalst Denderleeuw uitgegroeid tot een begrip in jazzmiddens. Als vanouds serveert Jazz-Madd dit voorjaar opnieuw drie absoluut niet te missen concerten. De concerten vinden in Denderleeuw telkens plaats op zaterdagavond. Een dag later organiseert vzw Duende hetzelfde  concert om 11 uur in Aalst en om 19 uur in Ninove. Wie een plaatsje wil bemachtigen zorgt er best voor snel  te  reserveren!

JAZZMADD  Maart 2014

Zaterdag 29 maart - 20u ‘t Kasteeltje Stationstraat 7 Denderleeuw

Zondag 30 maart - 11u ’t PACT Meuleschettestraat 74 Aalst

Zondag 30 maart - 19u ’t zaaltje Koepoort Koepoortstraat1 Ninove

« WRaP »

Een uitzonderlijk trio waarvan de 27 snaren van de verschillende instrumenten zich met elkaar verweven in een subtiel en ontroerend spel. Het samenspel tussen de fluweelzachte helderheid van de stem, de vluchtige stromende lijnen van de 6- en 12-snarige gitaar, en de diepe zangerige bas leiden tot onverwachte wendingen in hun eigen creaties.

Al heel snel vonden hun toon- en de harmonische kleuren mekaar, op spontane wijze : zwevend op de bevallige akkoorden van de gitaren van Alain, vleit de kristalheldere stem van Barbara zich op natuurlijke wijze neer op de ronde klanken van de contrabas van Jean-Louis.

En zoals het waarachtige parelvissers iedere keer weer betaamt, nodigen ze ons uit om mee op reis te gaan in hunbonte, magische wereld…

Barbara WIERNIK : zang, teksten; Alain PIERRE : akoestische gitaar 6 & 12 snaren, compositie; Jean-Louis RASSINFOSSE: contrabas, zang, compositie.

Nieuwe CD « Endless » Release : lente 2014 op IGLOO records.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?