Prinses Léa kwam fotoboek over prins Alexander voor stellen

SINT-PIETERS-LEEUW - Prinses Léa van België bracht vandaag een bezoek aan het Lokaal dienstencentrum Meander en Woonzorgcentrum Zilverlinde van Sint-Pieters-Leeuw.

Prinses Léa is de dochter van Koning Leopold III en Lilian Baels. Zij kwam in Sint-Pieters-Leeuw terecht omdat er een vriendin van de vader van een vrijwilligster bij het Hulpfonds Prins en Prinses Alexander van België, in het Woonzorgcentrum woont. OCMW-voorzitter Paul Defranck heette de prinses welkom.

Prinses Léa kwam er het fotoboek over haar overleden echtgenoot prins Alexander voorstellen. Het is een boek met onuitgegeven foto’s uit de familiealbums. De prinses groette alle bewoners, die in de refter samen gekomen waren.

Het boek wordt verkocht tegen de prijs van 20 € en steunt het Hulpfonds Prins en Prinses Alexander van België. Dat fonds stelt zich ten dienste van de Belgen op verschillende domeinen. Jaarlijks wordt er ook een literatuurprijs uitgereikt maar omdat het nu 4 jaar geleden is dat de prins overleed, werd er een fotoboek over hem uit gegeven. 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?