Vier verdachten ingerekend voor overval op bordeel in Affligem

AFFLIGEM - De Brusselse raadkamer heeft de aanhouding bevestigd van een Roemeen die betrokken zou zijn geweest bij de brutale overval op een bordeel lang de Brusselbaan in Affligem op 7 juni. De man werd vorige week uitgeleverd aan ons land. Drie andere verdachten, waaronder twee vrouwen die werken in het bordeel, zitten ook in de cel.

Rond 2.30u meldden twee mannen zich aan in het bordeel als klant. Eenmaal ze binnen waren, sloegen ze de uitbater hardhandig in elkaar, waarna ze aan de haal gingen met een aantal wapens en de inhoud van de kassa. De uitbater van het bordeel raakte zwaargewond en verbleef een tijdje in het ziekenhuis.

De speurders die het onderzoek voerden, vermoedden dat twee werkneemster van het bordeel betrokken waren bij de overval. Korte tijd geleden werden ze opgepakt, samen met een man die de overval zou hebben gepleegd. De twee vermoedelijke overvaller was inmiddels naar Roemenië gevlucht, waar hij werd opgepakt door de lokale autoriteiten. Vorige week werd hij uitgeleverd en door de Brusselse onderzoeksrechter aangehouden. De verdachte verscheen gisteren voor de raadkamer, die zijn aanhouding bevestigde.

Lees ook: Brutale overval op Affligems bordeel


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?