Dieven aan de haal met auto en pennenzak in Dilbeek

DILBEEK - Op Dilbeeks grondgebied werden gisteren vier diefstallen gemeld bij de lokale politie. De buit varieerde van een pennenzak tot een BMW. Opmerkelijk is dat dieven enkele dagen geleden net hetzelfde type van voertuig hebben gestolen in Asse.

De pennenzak werd gestolen uit een voertuig dat geparkeerd stond langs de Isidoor Van Beverenstraat in Groot-Bijgaarden. Dieven sloegen een ruit in en gingen naast de pennenzak ook aan de haal met een laptoplader en een gsmlader.

Langs de Brusselstraat in Groot-Bijgaarden werd tussen 19u en 19u15 een handtas gestolen. Hoe dat exact gebeurde is niet duidelijk. De politie opende een onderzoek.

Uit een voertuig dat geparkeerd stond langs de Brusselstraat in Groot-Bijgaarden werd een gps gestolen.

De meest waardevolle buit werd gemaakt langs de Livinus Walravenslaan in Dilbeek. Dieven gingen er vandoor met een peperdure BMW X6 die geparkeerd stond op de openbare weg.
Enkele dagen geleden werd langs de Nachtegaallaan in Asse ook al een BMW X6 gestolen. Via een traceersysteem kon het voertuig daags nadien gelokaliseerd en aangetroffen worden in Anderlecht.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?