Eizeringen viert slot Kunst-op-Komst-actie

LENNIK – Nog tot net voor middernacht kan er gestemd worden om het kunstwerk The Wave naar Eizeringen te halen. Wie stemt kan in Eizeringen nog proeven van het Eizeringse bolleke met een geuze of kriek. Eizeringen en Aarschot zouden door de jury beiden hoog ingeschat worden. De stemmen van het publiek geven de doorslag.

STEMMEN

Er kan nog onbeperkt gestemd worden 24 uur (17-10-13) via SMS 6042 KUNST (spatie) Eizeringen of via www.radio2.be.

Plezier

Walter Evenepoel, die het nieuwe Eizeringse lijflied componeerde, animeerde de aanwezigen met zijn olijks Pajotse volksliekes. Daarna trad de Eizeringse fanfare op en sloot de After8Band de avond   af.

Ondertussen zorgden vrijwilligers dat de Eizeringse bollekes er uitnodigend bij lagen en de glazen geuze en kriek op tijd gevuld werden. En ook het reizend frituurtje kwam zijn belofte na. De stemmers kregen een gratis kwak saus op hun pakje friet.

In de Verzekering tegen de Grote Dorst schoven tientallen aan om een stem uit te brengen op enkele computers. Het weer is de slotavond meer dan genadig geweest. De verlichte tent met de kerk op de achtergrond zorgde voor een feeëriek beeld.

Morgen vrijdag 18 oktober wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens Middagpost op Radio2.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?