Jonge vrouw (20) overleeft ongeval in Zaventem niet (Audio & Video)

ZAVENTEM - Bij een bijzonder zwaar verkeersongeval tussen een personenauto en een vrachtwagen op de Woluwedal in Zaventem liet deze voormiddag een 20-jarige vrouw het leven. De bestuurder van de auto, een jongeman, werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de vrachtwagen was zwaar onder de indruk van de feiten en werd ter plaatse opgevangen door de dienst slachtofferbejegening.

"Het ongeval gebeurde even voor 10u op het kruispunt van de Woluwedal met de Jozef van damstraat in Zaventem", zegt politiewoordvoerder Wendy Biesmans. "Een Opel Astra die uit de richting van Leuven kwam en naar de Jozef van damstraat wilde afslaan werd er op het kruispunt gegrepen door een vrachtwagen die uit de andere richting kwam. Door de klap schoot de wagen even in brand. "

De passagier van het voertuig zat zwaar gekneld en overleed ter plaatse. De bestuurder van de auto werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. In afwachting van de komst van een verkeersdeskundige plaatste de brandweer een tent over het verhakkelde voertuig.

Audio : Gesprek met Wendy Biesmans van de lokale politiezone Zaventem


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?