Toonzaal DSM Keukens leeggeroofd in Sint-Pieters-Leeuw

SINT-PIETERS-LEEUW - Dieven hebben in de nacht van maandag op dinsdag in Sint-Pieters-Leeuw een toonzaal in aanbouw van DSM Keukens leeggeroofd. De waarde van de buit wordt geschat op zeker 100.000 euro. Het bedrijf roept getuigen op zich te melden.

De diefstal gebeurde uit een pand langs de Bergensesteenweg waar binnen een paar maand een toonzaal van DSM Keukens zal openen. Dinsdagochtend werd vastgesteld dat dieven een toegangsdeur hadden geforceerd. Vervolgens hadden ze vrij spel en namen ze onder andere heel wat elektrische toestellen en spoelbakken en kranen mee. Ze namen ook een deel van het werkgerief van de arbeiders die het gebouw in orde aan het zetten zijn mee. De gestolen goederen moeten door de dieven zeker in één of twee vrachtwagens geladen zijn.

Bij DSM keukens schatten ze het verlies zeker rond de 100.000 euro. Het bedrijf roept getuigen op zich te melden. Die moeten er volgens hen wel zijn want de diefstal moet met grote middelen zijn gebeurd en heeft enige tijd in beslag genomen. Het gebouw staat intussen onder streng toezicht. De opening van de winkel, die voorzien is binnen een tweetal maanden, zou door de inbraak niet in het gedrang komen. Getuigen worden verzocht de politie te bellen op 02 371 22 28.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?