Werk mee aan een internationaal kunstproject in Huisje Mostinckx

SINT-MARTENS-BODEGEM - In het kader van een wereldwijd kunstproject roepen verschillende kunstenaars uit onze regio hun collega's en andere kunstzinnige geesten op om zoveel mogelijk deel te nemen en een kunstwerk rond thema 'vogels' te maken. De kunstwerken zullen op 29 september samen worden tentoongesteld in het Bodegemse Huisje Mostinckx.
 
Het project 'Bird Installation Art' laat de deelnemers zowel alleen, groepsgewijs én over de gehele wereld tegelijkertijd werken aan wat feitelijk één wereldwijde installatie moet worden. Verbondenheid tussen kunstenaars wereldwijd en aandacht voor de natuur vormen de kern van dit unieke kunstproject.
 
"Dus daarom een oproep aan de kunstenaars en kunstzinnige geesten om deel te nemen aan de 2e bird art installation day op 29 september 2013", zegt Marthe uit Ternat. "Doelstelling is dat je een vogel of meerdere vogels maakt in om het even welk materiaal. Ook tekeningen en schilderijen zijn welkom. Het gehele proces wordt gedocumenteerd. De installatie in Sint-Martens-Bodegem wordt professioneel gefilmd. De opname zal na het project terug te vinden zijn op onder meer facebook. De locatie waar wij het plannen is in Huisje Mostinckx in St Martens Bodegem (van 13 u tot 18 u) Woon je in deze regio en wil je graag deelnemen? Stuur me een bericht dat je wil deelnemen. Ook een warme oproep om dit bericht heel ruim te verspreiden"
 
Meer informatie mail marthekeramiek@gmail.com
 
(Foto : een vogel van de eerste editie, vorig jaar)

Nieuws melden Adverteren op Persinfo?