'Scott offroad run' afgelast wegens gebrek aan kleedkamers

ONZE-LIEVE-VROUW-LOMBEEK - Door technische problemen met de kleedkamers en het uitblijven van een volwaardig alternatief zien de organisatoren van de 'Scott offroad Run' zich genoodzaakt de editie van 2013 af te lassen. 

De zware loopwedstrijd zou op 15 september voor de het tweede jaar op rij georganiseerd worden in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Aan de wedstrijd was een prijzenpot van maar liefst 10.000 euro verbonden.

"Als organisatoren van de 'Scott offroad run' willen we enkel gaan voor het beste", zegt mede-organisator Dries Busselot. "Het uitblijven van douches, zelfs kleedkamers zou, gezien de weersomstandigheden en de massale voorinschrijvingen, een hele ontgoocheling zijn voor vele atleten. Hierdoor lijkt het ons wenselijk de tweede editie pas in 2014 te laten doorgaan. Beter té voorzichtig handelen en voorkomen dan het risico nemen om voor zondag een oplossing te zoeken die achteraf niet blijkt te voldoen."

De gemeente Roosdaal beloofde alvast al haar medewerking om voor 2014 een probate oplossing aan te bieden. "Atleten die hun voorinschrijving reeds betaalden krijgen hun geld in de loop van volgende week volledig teruggestort", laat Busselot weten.

(Foto : www.facebook.com/ScottRunningBenelux)

Archief

Lees ook : Mooie prijzenpot op tweede 'Scott offroad run'


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?