OKay opent 90ste winkel in Huizingen

HUIZINGEN - Morgen (21 augustus) opent de 90ste OKay-winkel zijn deuren vlak bij het station van Huizingen. Er zullen twaalf mensen aan de slag gaan.

Store manager Kris Servranckx en zijn team verwelkomen de klanten graag vanaf 21 augustus. De winkel is open van maandag tot en met zaterdag, telkens van 8u30 tot 19u30.

De nieuwe OKay-winkel ligt vlak bij het station, in het verlengde van de Beerselstraat, een zijstraat van de Alsembergsesteenweg en is dus makkelijk bereikbaar. Hij wil zich profileren als een echte buurtwinkel die zich perfect integreert in de buurt en voor zo weinig mogelijk hinder zorgt. Daarom plaatste OKay een geluidswerende wand tussen de parking en de buren die mogelijke hinder beperkt. De overdekte parking kreeg een groendak.

OKay opent jaarlijks een 8-tal winkels en gelooft dat er op termijn potentieel is voor 160 tot 180 OKay-winkels in België.OKay profileert zich als de buurtsupermarkt voor wie graag tijd bespaart. De keten heeft een breed assortiment met een ruim aanbod verse producten (brood, groenten en fruit, vlees, vis, zuivel). Daarnaast biedt hij een aantal extra diensten (kranten en tijdschriften, lijnkaarten, postzegels, gsm-herlaadkaarten …).


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?