Gevarieerde buit bij inbraken in Asse en Wemmel

ASSE / WEMMEL - Inbrekers waren de afgelopen dagen bijzonder actief in Asse en Wemmel. De buit is groot en zeer gevarieerd.

In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een woning langs de Marlier in Asse. Er werd een gaatje geboord in het houten raamkozijn van een raam aan voorzijde van de woning. Enkel het gelijkvloers is doorzocht zonder wanorde te maken. Er werd 60 euro cash geld gestolen uit een handtas en een laptoptas van het merk Dell.

In diezelfde nacht werd ook op identiek dezelfde wijze ingebroken in drie huizen langs de Bremt in Asse. Er werden cash geld, een laptop, horloge, bankkaart en computer gestolen.

De gaatjesboorders zijn wellicht ook aan de slag geweest aan de Borrevaal in Asse. Er is een gat geboord in houten raamkozijn maar door de extra beveiliging op raam zijn de daders ze niet in geslaagd het raam te openen

Aan de Ronkel in Wemmel zijn dieven die in een woning wilden inbreken, wellicht, verjaagd door twee honden. Ook nog aan de Ronkel werd ook geprobeerd in te breken in een andere woning. Toen dat niet lukte, gingen de daders aan de haal met een mountainbike en werkmateriaal uit het tuinhuis.

In Zellik werd gisteren in de loop van de dag ingebroken in een woning aan het Uilenspiegelpark. Dieven braken het cilinderslot van de voordeur open, doorzochten de woning, en verdwenen via de achterdeur. Vermits de bewoners op reis zijn, is het niet duidelijk wat er weg is.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?