Gaasbeekstraat afgesloten door Aquafinwerken

SINT-LAUREINS-BERCHEM / GAASBEEK – De Gaasbeekstraat is deze morgen afgesloten voor het verkeer door de Aquafinwerken. Alleen De Lijn laat weten  dat één van haar bussen wordt omgelegd.

Aquafin is bezig met de aanleg van een collector tussen Gaasbeek en de Zuunbeek. Deze morgen was de Gaasbeekstraat tussen de Postweg en Oudenaken afgesloten voor het verkeer.  Nergens was deze omleiding aangekondigd. De Lijn laat vandaag weten dat bus 163 van vandaag tot 12 augustus wordt omgelegd.

Omleiding

Wie de omleiding volgt komt ook in de omleiding voor de werken aan de rotonde van de Vijfhoek in Vlezenbeek terecht. Zo krijg je op het kruispunt van de Postweg en de Brabantsebaan de keuze tussen een omleiding en een omlegging.

De Lijn

De Lijn laat via mail weten: Lijn 163: Roosdaal - Lennik – Halle, wegens wegen- of andere werken langs het traject.Vanaf 07/08/2013 tot 12/08/2013. Plaats en reden voor de omleiding:

Sint-Laureins-Berchem: werken in de Gaasbeekstraat van woensdag 7 augustus 2013 - 10.00 uur tot en met maandag 12 augustus 2013.

Niet-bediende haltes: Sint-Laureins-Berchem - Weg naar Halle, Kerk, Weg naar Lennik en Hof ter Rammeken. Alternatieven: de bestaande halte Sint-Laureins-Berchem - Brabants Trekpaard en een tijdelijke halte op de Postweg net na de Oudenaaksestraat.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?