FC Merchtem 2000 Ladies wacht loodzware opdracht in Beker van België

MERCHTEM - De dames van voetbalclub FC Merchtem 2000 nemen het volgend weekend in de eerste voorronde van de 'Beker van België' op tegen de vrouwen van Yellow Red KV Mechelen. Het verhaal van David tegen Goliath ...

De dames van Merchtem zijn nog maar aan hun tweede seizoen bezig en werden in juli vorig jaar pas opgestart door een groepje vrienden met de steun van het bestuur van FC Merchtem 2000. Na een moeilijke seizoensstart eindigden de dames in hun debuutseizoen knap negende in de tweede provinciale. De tegenstander KV Mechelen daarentegen speelt in de 3de nationale en heeft de ambitie om zo spoedig mogelijk het mannenteam te vervoegen in de eerste nationale.

Het wordt voor de dames van Merchtem dus een loodzware opdracht maar in het bekervoetbal zijn al grotere mirakels gebeurd. De meisjes kijken alvast reikhalzend uit naar hun debuut in de 'Beker van België' en zullen hun huid duur proberen te verkopen. Alle steun van vrienden, familieleden en andere Merchtemnaren zal daarbij meer dan welkom zijn.

Praktisch

Wanneer : Zaterdag 10 augustus om 16u

Waar : Het hoofdveld van complex 'Den Dooren' langs de Jozef Stallaertstraat in Merchtem. De inkom is io de Brusselsesteenweg 50, naast het kerkhof.

Inkom : Helemaal gratis

Meer info : www.fcmerchtem2000.be  / Facebook: Fc Merchtem 2000 ladies


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?