Inbraak in wagen OCMW-voorzitter, die naar “Met belgerinkel naar de winkel” fietst

DILBEEK – Schepen en OCMW-voorzitter Lies Vereecke fietste vanavond naar de slotbijeenkomst van de actie “Met Belgerinkel naar de Winkel” in de Kasteelhoeve. Daar vernam ze dat dieven hadden ingebroken in haar wagen, die voor haar woning stond.

Lies Vereecke parkeerde haar wagen deze namiddag voor haar woning in de Appelmanslaan. Daarna fietste ze nar de slothappening van “Met Belgerinkel naar de Winkel” om er de prijsuitreiking bij te wonen. Even later kreeg de OCMW-voorzitter een telefoontje dat er was ingebroken in haar auto. “Ik merkte dat de ruit aan de bestuurderskant was uit geslagen. Iemand moet in de wagen gekropen zijn, want de sloten bleven dicht. Ze zijn er vandoor met mijn laptop en enkele dossier van het OCMW. Het zijn gelukkig geen persoonlijke dossiers maar in de computer zitten wel veel gegevens. Ik vind het erg dat zo iets om 19 uur bij klaarlichte dag kan gebeuren. Ik snap ook niet hoe ze, ondanks die glasscherven, zich niet gekwetst hebben”.

De politie controleerde in het Dilbeekse park enkele jongeren, die met een laptop rondliepen, maar ze bleken niets te maken te hebben met de diefstal.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?