TMF Stressfactor strijkt neer op OLV in Sint-Genesius-Rode

SINT-GENESIUS-RODE  De leerlingen van het Onze-Lieve-Vrouwinstituut van Sint-Genesius-Rode  beleven op maandag 22 april een heel bijzondere schooldag. Van 12u00 tot en met 15u30 strijkt TMF StressFactor neer om de speelplaats om te toveren tot een stralende festivalweide.

Net zoals op Pukkelpop en Tomorrowland zijn er eetstandjes, coole wedstrijden en randanimatie voorzien op TMF Stressfactor. Er zal geen les zijn voor de studenten van het OLV, maar wel een namiddag met optreden van artiesten zoals This Kid, Vienna en Murdock.

Voor ons, door ons

Het is een echt festival voor, maar ook door leerlingen. Zij werken namelijk actief mee aan de organisatie. Op die manier leren ze in de praktijk hoe een festival op poten wordt gezet.  En daar komt veel bij kijken.  De affiche samenstellen, artiesten begeleiden, een mobiliteitsplan opmaken, eet- en drankbonnen verkopen en security regelen zijn maar enkele van de taken die ze voorgeschoteld krijgen. TMF StressFactor is op die manier niet alleen tof, maar ook heel leerrijk. 

 TMF Stressfactor is een productie van Deadline Entertainment en is ieder jaar op vijfentwintig scholen aanwezig. De tour loopt dit jaar van 8 maart tot en met 31 mei.

De affiche werd zelf gemaakt door de leerlingen, voor meer informatie kan u terecht op: http://www.stressfactor.be/nl
http://nl-nl.facebook.com/StressFactor
http://www.deadline.be/nl
http://www.olvi.be


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?