Stadsradio Halle zendt deze week live uit vanuit het Spaanse Pineda de Mar

HALLE - Deze namiddag zijn in Halle twee bussen vertrokken met 120 luisteraars en de meeste medewerkers van Stadsradio Halle. De groep geniet de komende week van de zon in Pineda de Mar in Spanje. Op maandag 8 en donderdag 11 april zendt de stadsradio zelfs rechtstreeks uit vanuit het vakantieverblijf, zodat de thuisblijvers ook in de vakantiesfeer gebracht worden.

Naast de vele bezoeken aan toeristische trekpleisters programmeert de stadsradio ook heel wat animatie. Onder andere een muziekquiz, een schoonheidswedstrijd en verschillende optredens van de meegereisde zangers Bart, Luc Jones en Nicky Jones staan op de agenda. 

Op maandag 8 april en donderdag 11 april, tussen 18u en 19u gaat de Stadsradio, ook live uitzenden vanuit het vakantieverblijf. De meegereisde luisteraars kunnen dan hun vakantiegroeten uitbrengen aan het thuisfront. Dat zal te beluisteren zijn op de radio op 105.60 Mhz of via internet via http://www.stadsradio.be/ . Zaterdag 13 april is het mooie liedje uitgezongen en worden de vakantiegangers terug verwacht in Halle.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?