CM opent nieuwe Thuiszorgwinkel en nieuw kantoor in Liedekerke

LIEDEKERKE -  Op de Affligemsestraat in Liedekerke opent op 2 april een nieuw CM-kantoor en een CM-Thuiszorgwinkel. Naast de winkels in Halle, Tervuren en Meise komt er hiermee een vierde Thuiszorgwinkel in de regio Sint-Michielsbond (regio Brussel en rand). Het CM-kantoor is een fusie van de huidige kantoren van Liedekerke en Affligem (Hekelgem).

Hoorcentrum

De nieuwe winkel biedt een ruim gamma voor wie ziek of zorgbehoevend is en thuis wil blijven wonen. Wie –al dan niet tijdelijk- minder mobiel of zorgbehoevend is, kan er terecht voor advies en kan er heel wat hulpmiddelen huren of ontlenen. Er is ook een aanbod aan zorgproducten voor jonge gezinnen. CM-leden genieten 10 procent korting op alle aankopen, maar ook niet-leden zijn welkom. Bovendien is er op dezelfde locatie ook een CM-Hoorcentrum waar mensen terecht kunnen voor gehooradvies. Dit Hoorcentrum biedt ook oordoppen op maat aan voor wie zich wil beschermen tegen gehoorschade.

Centrale ligging

Het nieuwe CM-kantoor Liedekerke vindt u vanaf 2 april ook op de Affligemsestraat 538. Dit nieuwe CM-kantoor vervangt de huidige CM-kantoren van Liedekerke en Affligem (Hekelgem) en ligt centraal tussen beide locaties. Het kantoor heeft ruime openingsuren maar voor moeilijkere dossiers maken de CM-medewerkers graag een afspraak tijdens of buiten de openingsuren. Wie nood heeft aan Thuiszorg of in een moeilijke sociale situatie zit, kan langs gaan bij de dienst Maatschappelijk Werk. Indien nodig komt de maatschappelijk werker ook op afspraak aan huis.

Meer info en openingsuren op www.cm.be en www.thuiszorgwinkel.be

Praktische data :

Opening CM-kantoor en CM-Thuiszorgwinkel: vanaf 2 april 2013
Feestelijke opening: vrijdagavond 31 mei 2013
Opendeurdag CM-Thuiszorgwinkel Liedekerke: zaterdag 8 juni 2013


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?