Carol Ann Pilgrim nieuwe voorzitter van Jong-VLD Merchtem

MERCHTEM - De jongerenafdeling van VLD Merchtem heeft een gloednieuw bestuur. Julie Asselman en haar bestuur hebben de fakkel doorgegeven aan de jongere garde van Jong-VLD.

Carol Ann Pilgrim (24) werd unaniem verkozen tot voorzitter. "Ik ben actief in verschillende verenigingen en zie de combinatie met het voorzitterschap zeker zitten. Sinds oktober ben ik ook gemeenteraadslid. Politiek is meer dan ik zelf had gedacht echt wel mijn ding. Samen met het nieuwe bestuur zijn we van plan om Jong-VLD verder uit te bouwen."

Carol Ann is de 8ste voorzitter sinds het begin (1977) van Jong-VLD Merchtem. Stichter en ere-voorzitter Luc Asselman staat aan de wieg van het liberaal verhaal van Jong-VLD Merchtem. Doorheen de jaren hebben Jo Vanderstraeten, Eddie De Block, Bart Buelens, Steven Elpers en Jonas Geerinck het werk van Asselman verder gezet.


(Foto : vlnr onder: Rani Meskens (ledenverantw), Stijn De Keersmaeker (ondervoorzitter en gemeenteraadslid), Carol Ann Pilgrim (voorzitter en gemeenteraadslid), Laura Van Den Eynde (secretaris) vlnr boven: Julie Asselman (ere-voorzitter), Jennifer Van Ranst (penningmeester), Joris Van Dooren (bestuurslid), Wim Van der Beken (bestuurlid), Ella De Neve (bestuurslid en 1e schepen) en Brent De Boeck (communicatie). Ontbreken op de foto: Phil Pilgrim, Sharon Van Ranst en Evelien Elpers)


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?