vzw Jospop zoekt talent om het Schepdaals muziekfestival te openenen

SCHEPDAAL - Net als de vorige jaren organiseert Jospop een Rock Rally en DJ-Contest om jonge, beloftevolle groepen de kans te geven hun eerste festival ervaring op te doen. De winnaars krijgen de kans om te spelen op de 21ste editie van het zomerfestival.

Inschrijven

Inschrijven voor zowel de Rock Rally als de DJ-Contest moet gebeuren via www.vi.be.  Dit betekent dat je als deelnemer een profiel moet hebben op vi.be. Indien dit niet het geval is en je wil deelnemen aan de Rock-Rally of DJ-Contest, maak dan eerst een profiel aan voor jouw band of DJ-act. Als dat is gebeurd, kan je op de site zoeken naar Jospop 2013 en daar vind je alle gegevens waaraan je moet voldoen om je dan uiteindelijk door een simpele klik in te schrijven voor onze DJ-Contest en Rock Rally.
Selectieprocedure

Online poll

Voor de Rock Rally worden van alle inschrijvingen de tien beste bands geselecteerd die het dan via een online poll tegen elkaar opnemen. Uit deze tien genomineerden zullen dan uiteindelijk zes groepen overblijven die het live tegen elkaar opnemen op de Rock-Rally op 27 april in JK JOS.

De online poll zal starten midden februari. Via online voting op de Jospop Facebook-pagina zal worden bepaald welke zes bands uiteindelijk zullen strijden voor de overwinning. Dus hou zeker onze Facebook pagina in de gaten vanaf februari!

Voor de DJ Contest worden de kandidaten gekozen door de organisatie van Jospop en is de online voting niet van toepassing. Er zullen acht DJ’s worden gekozen die het live tegen elkaar opnemen op de DJ-Contest op 13 april in JK JOS.

De prijs

De winnaars van de Jospop Rock-Rally en DJ-Contest zullen op 31 augustus 2013 respectievelijk de Main-Stage en de Marquee openen!

Contact: events@jospop.com

(Foto : archief)

Archief

Lees ook : Jospop klokt af op 11.000 bezoekers

Lees ook : Politienieuws Dilbeek : 19 bestuurders betrapt na Jospop

Lees ook : Radio Dilbeek doet het hele dag live op Jospop

Lees ook : Twintigste editie van Jospop belooft één groot feest te worden


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?