Postbedeling vandaag weer normaal in Eizeringen

LENNIK – Een aantal bewoners van Eizeringen had vorige week klachten over een gebrekkige postbedeling. Volgens B-post is het probleem vandaag opgelost.

Er bereikten ons vorige week meerdere klachten uit Eizeringen. Sommige dagen werd er in enkele straten heel onregelmatig post bedeeld of was het meerdere dagen wachten op briefwisseling. Sommigen zegden dat ze bijna een hele week geen post kregen.

Volgens Piet Van Speybroeck was er inderdaad vorige week een probleem met de postbedeling in één van de twee diensten, die Eizeringen bedienen. “Het was een samenloop van omstandigheden. De postbode, die deze dienst verzekerd, werd betrokken in een ongeval met een vrachtwagen en liep verwondingen op. Bij overmaat van ramp werd een andere postbode ziek waardoor de dienst niet kon overgenomen worden. Het kan nochtans niet zijn dat bepaalde mensen een hele week geen post kregen want er is geprobeerd om de dienst op te splitsen zodat er om de dag toch bedeling was”, zegt Van Speybroeck.

Vandaag moeten alle problemen met de postbedeling opgelost zijn. “We zullen de resterende post vandaag ook uitreiken”, besluit Van Speybroeck.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?