Miss Kriek China komt naar Vlezenbeek

VLEZENBEEK - Twee maanden geleden werd in China de Miss Kriek 2012-verkiezing georganiseerd. De charmante 22-jarige Gao Xiaodan uit Beijing sleepte toen de titel ‘Miss Kriek 2012’ in de wacht. Binnenkort komt zij voor de eerste keer naar ons land. Op maandag 3 september wordt zij door Dirk en Geert Lindemans ontvangen in de brouwerij Lindemans te Vlezenbeek.

De Miss Kriek-verkiezing bestond uit een auditie, een halve finale en een finale. De uiteindelijke winnares, Gao Xiaodan, vertegenwoordigt brouwerij Lindemans bij tal van grote evenementen in China.“Binnenkort komt Gao Xiaodan naar ons land, want in het prijzenpakket zat onder andere een reis naar Frankrijk en België. Een bezoek aan de bakermat van de Lambiek, Geuze en Kriek mag dan ook niet ontbreken. Daarom brengt zij volgende maandag met een 25-koppige delegatie een bezoek aan onze brouwerij”, zegt Dirk Lindemans van Brouwerij Lindemans. “Aansluitend bieden wij aan Miss Kriek 2012 en haar gevolg een lunch aan met aangepaste bieren in restaurant Van Gogh te Vlezenbeek.”

Restaurant Van Gogh is o.a. gekend van het tv-programma ‘Chef in Nood’. Gao Xiaodan zal daar de act opvoeren waarmee ze in Beijing de titel van ‘Miss Kriek 2012’ in de wacht wist te slepen.

Miss Kriek China is een schoonheids- en talentenwedstrijd voor Chinese vrouwen tussen 18 en 28 jaar. De wedstrijd heeft tot doel Kriek te promoten bij Chinese bierliefhebbers en in het bijzonder bij jonge vrouwelijke consumenten in China. www.misskriek.com

Archief

Lees ook : Brouwerij Lindemans heeft uitbreidingsplannen

Lees ook : 'Chef in Nood' bij Van Gogh in Vlezenbeek


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?