N-VA Galmaarden met twee kandidaten naar provinciale verkiezingen

GALMAARDEN - Op 14 oktober zullen inwoners van Galmaarden ook een stem hebben op het provinciale niveau via de lokale N-VA-afdeling. Gerd Van der Auwera en Jean-Paul Souffriau zijn de kandidaten. Ze staan respectievelijk op de plaatsen 8 en 9.

Voorzitter Jonas De Boeck: “N-VA Galmaarden zendt met Gerd Van der Auwera en Jean-Paul Souffriau twee sterke kandidaten naar de provincieraadsverkiezingen. De inwoners van onze gemeente hebben zo ook een stem op het provinciale niveau. N-VA Galmaarden doet mee op twee verschillende bestuursniveaus en laat de stem van onze inwoners ook hier meetellen.”

Gerd Van der Auwera is 33 jaar oud en woont in Tollembeek. Hij is getrouwd en vader van twee kindjes. Gerd is leerkracht geschiedenis. Als kind was hij al geïnteresseerd in de Vlaamse identiteit. Zijn kennis over de Belgische geschiedenis deden hem besluiten dat Vlaanderen telkens de dupe was. Van der Auwera wil hierbij voluit gaan voor de kracht van verandering.

Jean Paul Souffriau is 49 jaar oud en als tandarts werkzaam in Tollembeek. Jean-Paul is tevens ook lijsttrekker voor de gemeentelijke lijst van N-VA Galmaarden en lid van talrijke lokale verenigingen. Samen met het N-VA-bestuur wil Jean-Paul de partij beter op de Galmaardse kaart krijgen.

De provincielijst wordt in Vlaams-Brabant aangevoerd door Linda Van den Eede uit Roosdaal, gevolgd door Guy Uyttersprot uit Affligem. N-VA Kamerlid Ben Weyts zal de lijst duwen.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?