Vrachtwagen vast in berm in Eizeringen (Fotoreportage)

LENNIK - In de Luitenant Jacopsstraat in Eizeringen is deze voormiddag een vrachtwagen gekanteld in een zijberm. Takelfirma Steps uit Zellik moest met het grote geschut ter plaatse komen om de zwaar geladen vrachtwagen opnieuw op de weg te krijgen.
 
De vrachtwagen van een bouwfirma uit het Brusselse was zwaar geladen was met stenen. Het voertuig kantelde in een berm nadat de bestuurder ervan doorgang wilde verlenen aan een tegenligger. De takelfirma Steps uit Zellik kwam ter plaatse en had ongeveer anderhalf uur nodig om het gevaarte opnieuw op de rijbaan te krijgen. Dat lukte wel perfect, de vrachtwagen liep helemaal geen schade op en kon zijn weg na de takeling gewoon verder zetten.

Tijdens de takelwerken was de Luitenant Jacopsstraat afgesloten in beide richtingen, dit leverde echter geen problemen op. Buurtbewoners die een kijkje kwamen nemen tijdens de takelwerken, kloegen wel over drukker verkeer in de straat sinds de start van de werken op de Ninoofsesteenweg aan het kruispunt van Eizeringen.
 

Nieuws melden Adverteren op Persinfo?