N-VA Sint-Pieters-Leeuw buigt zich tijdens 'kandidatendag' over programma

SINT-PIETERS-LEEUW - Alle 31 kandidaten van N-VA Sint-Pieters-Leeuw kwamen gisteren voor een studiedag naar kasteel Coloma. Er werd gewerkt rond het programma van N-VA voor Sint-Pieters-Leeuw voor de komende 6 jaren.

Werkgroepen wisselden concrete voorstellen uit om de doelstellingen van N-VA voor de gemeente in de praktijk om te zetten. Er werd vooral stilgestaan bij het behoud van een groene en Vlaamse gemeente, de werking van de politie en veiligheid, het bestrijden van de verloedering die in sommige wijken toeslaat. Maar ook rond het stimuleren van verenigingen, sport, jeugd ,cultuur, betaalbaar wonen, stedenbouw en betere mobiliteit. Tenslotte werd stilgestaan bij de gemeentefinanciën. Een zuinige begroting in evenwicht is voor N-VA een prioriteit. Daarbij mag volgens de partij niet aan de courante investeringen in wegen en infrastuctuur worden geraakt.

In een tweede onderdeel werden de kandidaten geïnformeerd over de campagne en het wettelijke kader waarbinnen alles dient te verlopen.

“N-VA is sedert de verkiezingen van juni 2010 de grootste partij in Vlaanderen. Via onze ministers Philippe Muyters en Geert Bourgeois drukken we al een stevige stempel op het Vlaams regeringsbeleid en dat willen we ook in zoveel mogelijk Vlaamse gemeenten doen, te beginnen met Sint-Pieters-Leeuw, want verandering begint in Sint-Pieters-Leeuw!”, zo vertelde lijsttrekker Luc Deconinck.

Archief

Lees ook : N-VA wil de grootste worden in Sint-Pieters-Leeuw (Audio)

Lees ook : N-VA Sint-Pieters-Leeuw laat de keuze aan de kiezer

Lees ook : Burgemeesterdromen op nieuwjaarsdrink N-VA Sint-Pieters-Leeuw


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?