Ernst & Young brengt grootse sport- en familiedag in en voor BuBaO Levenslust

LENNIK - Op zondag 3 juni 2012, organiseert Ernst & Young op het domein van vzw levenslust te Lennik, een grootse sport- en familiedag. De Opbrengst van dit evenement gaat integraal naar vzw Levenslust BuBaO (buitengewone basisschool).

Ernst & Young pakt voor de derde keer uit met de EY Classics, een must voor alle wielerliefhebbers. Dit jaar is uitermate veel zorg besteed aan een mooi parkoers door het Pajottenland. Het wordt een dag die de amateur fietsers, MTB’kers, wandelaars echt verwend worden. Maar daarnaast is het vooral een familiegebeuren met allerhande activiteiten.

EY Classics gaat voor deze editie een stapje verder want in de namiddag is er een voetbalmatch tegen de damesploeg van RSC Anderlecht. Daar worden verschillende bekende Vlamingen verwacht bij de tegenstander en wellicht wordt de match gefloten door een van onze bekendste Belgische scheidsrechters. De omgeving zal de bezoekers doen geloven dat ze een Engelse polowedstrijd bijwonen.

Na de match krijgen de bezoekers leuke live muziek. In het Pajottenland kunnen de exclusieve geuzebiertjes ook niet uitblijven. Een bezoekje aan de brouwerijen in de directe omgeving staat overigens ook op het programma.

Het wordt een prachtige dag, met leuke dingen voor iedereen. Kortom iedereen, jong en oud, is welkom.

Inschrijven kan via www.eyclassics.be en meer info omtrent de verschillende activiteiten is  te vinden in de respectievelijke rubrieken EY Cycling Classics, EY Walking Classics en EY Kids Classics.

Veiling

“We organiseren ook een veiling met tal van ‘voorwerpen’ die met sport en bekende sporters te maken hebben. Zo veilen we onder andere een koersfiets van Ludo D. Gesigneerde truitjes van Stybar, gesigneerde tennisracket van Clijsters Kim, schilderwerk Anderlecht,…, twee tickets BOIC Olympische spelen (uniek momenteel op de markt). De 4 tickets (2 x2) "full monty" zijn - vlucht, hotel, all in. Normale prijskaartje: 2200 EUR aan kostprijs voor 2 tickets in deze formule”, weet Directeur Rudy Charot van BuBaO Levenslust.

Doelstelling

Ook dit jaar gaan alle opbrengsten van EY Classics naar een goed doel. Dit jaar ondersteunt EY vzw BuBaO Levenlust.

Het is niet toevallig dat EY deze sponsoring ook een sportieve 'touch' geeft. Sinds 2007 is Ernst & Young immers partner van het BOIC. Een gezonde geest in een gezond lichaam geldt bovendien niet enkel voor topsporters, maar ook voor topprofessionals: de medewerkers.

Rudy Charot , directeur BuBaO Levenslust is bijzonder tevreden met het initiatief. “We hopen op heel wat ‘belangstelling’ voor dit totaal evenement. We hebben dan ook in samenwerking met Ernst&Young, BWB, Unizo, Sporta, Studio 100, de Ventouristen,het BOIC,…, RSC Anderlecht (vrouwenploeg) heel wat te bieden”.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?