Inbraken op PIVO-site en voetbalkantine van Relegem

ASSE - Inspecteurs van de lokale politiezone AMOW stelden vanochtend vast dat er was ingebroken op de PIVO-site in Asse. Daarnaast stelden ze een inbraak vast in de vlakbij gelegen kantine van voetbalclub Toekomst Relegem. Begin deze week werd trouwens op de PIVO-site al eens ingebroken.

De politie stelde vanochtend vast dat dieven afgelopen nacht een omheining naar een parking hadden doorgeknipt. Op deze parking stonden enkele voertuigen die gebruikt worden voor de opleiding van politieinspecteurs. Van één van de vrachtwagens die er geparkeerd stonden werden de reproductienummerplaten gestolen.
 
Begin deze week, op maandag, werd ook al een inbraak op de PIVO-site vastgesteld. Toen braken dieven binnen in het CAW-Delta gebouw op de site. Het gebouw is nog in aanbouw en dus niet zo heel moeilijk te betreden. Er werd onder andere een laptop gestolen. De politie werd gisteren opnieuw naar het gebouw geroepen omdat iemand een vingerafdruk had gevonden die vermoedelijk van één van de daders kon zijn.
 
Buurtonderzoek van de politie, na de inbraak van vanochtend, bracht trouwens ook aan het licht dat er werd ingebroken in de kantine van Voetbalclub Toekomst Relegem, vlak naast de PIVO-site. Wat daar gestolen werd is momenteel nog niet duidelijk. Er zijn wel vermoedens dat de dieven die met de de nummerplaten aan de haal gingen, ook inbraken in de kantine.
 

Nieuws melden Adverteren op Persinfo?