Dief probeert te ontkomen met anti-agressie spray

WEMMEL - Bewoners van de P.Remekestraat in Wemmel konden gisteren een inbreker overmeesteren. Om te ontkomen gebruikte de dief eerst nog een anti-agressie spray.
 
De dief klopte gisterenmiddag rond 12 u met een kompaan aan bij een woning in de P.Remekestraat in Wemmel. Toen bleek dat de bewoners niet thuis waren forceerden de dieven de deur en doorzochten de woning. Een overbuur merkte dit op en contacteerde de eigenaar en de politie.

De eigenaar snelde zich daarop samen met een vriend naar zijn woning. Het kwam er tot een tumult waarbij één van de inbrekers een anti-agressie spray gebruikte om te ontkomen. De bewoner en de vriend waren hierdoor echter niet van hun melk gebracht en konden de 23-jarige dief uit Ganshoren na een korte achtervolging nog bij de kraag vatten.

De dief werd overgedragen aan de politie. Hij is gekend voor nog andere feiten. Zijn kompaan blijft nog op te sporen. De gestolen goederen, waaronder juwelen werden aan de eigenaar terug gegeven. Het voertuig van de dieven dat vlakbij stond, is in beslag genomen.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?