Joël Smets en Erwin Vervecken op Gooikse Sportshow

GOOIK - Op vrijdag 3 februari organiseert de Gemeente Gooik ism de Gooikse sportraad haar vierde sportshow. Centrale gasten zijn dit jaar Joël Smets  (motorcross) en Erwin Vervecken (veldrijden), samen acht maal wereldkampioen.

Ex-Wereldtoppers in Gooik
Als vijfvoudig wereldkampioen in het motorcross is Joël Smets geen onbekende op Gooikse bodem. Jarenlang was hij samen met andere ronkende namen als Everts, Bervoets, Ramon,… een van de vele smaakmakers die het Belgische motorcross heeft voortgebracht. Hij tekende ook jaarlijks present op de motorcross van AMC Dworp op de Kesterheide. Voor heel wat Gooikenaars een blij weerzien met een “oude” bekende!

Drievoudig wereldkampioen veldrijden Erwin Vervecken was de kampioenschapcrosser van zijn generatie. De Lange van Lille was een te duchten concurrent voor collega’s met namen als Mario De Clercq, Bart Wellens, Sven Nijs,… Sinds 2010 is Erwin actief bij het sportmarketingbureau Golazo, als coördinator van het veldrijden en het mountainbiken. In die hoedanigheid was hij in 2010 ook actief tijdens de Mountainbike Grand Prix-wedstrijd op de Kesterheide.

Naast deze toppers is er natuurlijk voldoende aandacht voor talent van eigen bodem, alle Gooikse kampioenen van het afgelopen sportjaar zullen tijdens deze show op gepaste wijze in de kijker worden gezet.

Een waanzinnig hoog debiet aan lachsalvo’s!
Om alles op te fleuren werd buikspreker Mister Boullart ingehuurd. Deze buikspreekbroers zijn al 20 jaar een begrip in Vlaanderen én Nederland. Hun cabaret won de Luc Allo-Prijs, was special act op het Internationaal Humorfestival Houthalen, zij werden al talloze keren gevraagd voor TV-programma's. Een waanzinnig hoog debiet aan lachsalvo’s zijn hun slogan! 

DJ SLY zorgt opnieuw voor de muzikale invulling en er staat nog een verrassingsact op het avondvullend programma. De sportshow wordt dit jaar vakkundig aan elkaar gepraat worden door  een duo Gooikenaars,  Filip De Mulder en Jean-Paul De Loecker. Aansluitend op de sportshow biedt het gemeentebestuur van Gooik alle aanwezigen een drankje aan in zaal Edele Brabant.

Nieuwe locatie = Iedereen welkom!

De verhuis van de cultuurschuur van G.C. De Cam naar de kerk van Strijland biedt de organisatoren meer mogelijkheden, en veel meer plaats voor ouders, familie,  vrienden, sporters, clubbestuurders, supporters … kortom iedereen die van sport houdt is deze keer meer dan welkom. Wie interesse heeft kan (gratis) plaatsen reserveren via de Gooikse Sportdienst.  (Zolang er kaarten beschikbaar zijn!). De sportshow heeft plaats op vrijdag 3 februari 2012 om 20.00u - Kerk Strijland

De 4° GOOIKSE SPORTSHOW is volledig GRATIS bij te wonen, wie er graag wil bijzijn kan zijn inkomkaart(en) reserveren via de Gooikse sportdienst!
Gooikse sportdienst, G.C. De Cam, Dorpsstraat 67, 1755 Gooik. Via e-mail walter.tielemans@gooik.be of telefonisch 02/532 14 02. Gereserveerde kaarten worden via de post opgestuurd.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?