Politienieuws Beersel: Inbraak tijdens oudejaarsavond

BEERSEL - De politie van Beersel heeft de afgelopen dagen verschillende inbraken vastgesteld. Telkens konden de daders ontkomen.

Gisterenavond probeerden vijf onbekenden in te breken in een café in de Hoogstraat. Het kwintet werd echter opgeschrikt door een getuige. Het vijftal sloeg op de vlucht in een Renault Clio.

Dinsdag werd er in de loop van de namiddag een wagen gestolen uit een garage van een woning in de Beerselsestraat te Lot. De daders drongen de woning binnen via de garagepoort en stalen er eerst de sleutels en gingen aan de haal met een Toyota Aygo.

Op oudejaarsavond hebben dieven geprobeerd om binnen te breken in een woning in de Kerkstraat te Dworp. De daders kregen noch de voordeur noch de achterdeur open en dropen uiteindelijk af.

Een gezin uit de Huysmanslaan in Lot tenslotte kreeg ongewenst bezoek terwijl het op vakantie was. Bij haar terugkomst merkte de familie dat de voordeur was opengebroken. Onbekenden hadden het hele huis doorzocht. De omvang van hun buit is niet bekend.

 

 

 

 

 

Diefstal van een wagen uit de garage van een woning

 

 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?