Auto gegrepen in bocht en wagen in berm op ring

HALLE/BEERSEL/VOLLEZELE - In een bocht van de Ninoofsesteenweg (N28) in Halle is deze middag een terreinwagen ingereden op een auto die afsloeg. Enkele licht gewonde inzittenden werden naar het ziekenhuis gebracht.

Er gebeurden ook ongevallen op de ring in Beersel en op de Langestraat in Vollezele

De bestuurder van een personenwagen verliet van de parkeerstrook en wilde links af slaan toen er vanuit Pepingen een zware terreinwagen kwam aangereden. De bestuurder van de terreinwagen remde nog maar kon niet vermijden dat zijn voertuig de andere wagen in de flank greep. De auto draaide om zijn as en eindigde op het fietspad op een halve meter van de gevel van een woning.

De dienst 100 stuurde ziekenwagens van de het Rode Kruis van Halle en van de brandweer van Lennik en een medische team ter plaatse. De ziekenwagens voerden enkele licht gewonde slachtoffers, waaronder enkele kinderen,  naar het ziekenhuis.

Binnenring

Op de binnenring in Beersel belandde deze morgen een Range Rover in de middenberm. De brandweer van Halle kreeg eerst een oproep voor een ongeval met geknelden maar toen de hulpploegen bleek dat de bestuurder zijn voertuig al had kunnen verlaten.

Tegen rioolduiker

In een bocht van de Langsetraat in Vollezele is gisterenavond een wagen tegen een rioolduiker van een beek gebotst. De auto was zwaar beschadigd maar de bestuurder kam er met lichte verwondingen van af. De Lennikse brandweer ruimde brokstukken en olie op.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?