Aannemer sociale huurappartementen van OCMW is gekend

LENNIK – De NV Everaert-Cooreman uit Overmere mag in de Kroonstraat 5 sociale appartementen bouwen.

 

In het kader van het sociaal beleidsplan van de gemeente Lennik en teneinde te voldoen aan de vereisten om in de gemeente voldoende sociale huurappartementen te voorzien, heeft het Ocmw Lennik een woning in de Kroonstraat aangekocht. Die moet plaats ruimen voor 5 appartementen.

Ocmw-voorzitter Etienne Van Vaerenbergh: “Het project omvat de bouw van vijf sociale huurappartementen en het dossier is in een beslissende fase gekomen. Nadat de Vlaamse Overheid de subsidiëring goedkeurde, kon overgegaan worden tot de aanbesteding van de werken. De aanbesteding had plaats op woensdag 16 november 2011”. 

Vier bouwondernemingen hebben een prijsofferte ingediend. Het bedrag van de aanneming ligt tussen 665.134,84 euro en 709.306,29 euro. De N.V. Everaert-Cooreman, Kruisstraat 12, 9290 Overmere schreef in met de laagste aannemingsprijs, nl 665.134,84 euro. Na nazicht van het dossier door de Administratie zal de aanbesteding normalerwijze toegewezen worden aan deze aannemer. De start van de werken wordt voorzien in het voorjaar 2012.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?