Man komt om het leven op Langestraat (Audio)

HERFELINGEN – In de Langestraat is deze morgen een man uit Galmaarden overleden nadat zijn wagen er in de gracht terecht kwam.

Het ongeval werd omstreeks 6.30 uur opgemerkt door een vrachtwagenchauffeur. Vermoedelijk kwam de wagen al om 5.30 uur in de gracht terecht. Het is niet duidelijk hoe het ongeval is gebeurd.

De Ford Focus van het slachtoffer reed op de Langestraat in de richting van Galmaarden en reed in een zwakke bocht recht door. De wagen belandde in de gracht en botste tientallen meters verder tegen een muurtje van een rioolbuis.

De Brandweer van Lennik en Edingen en een medische team uit Halle kwamen ter plaatse. De brandweerlui moesten de wagen even opheffen omdat een arm van het slachtoffer onder de wagen gekneld lag. Uiteindelijk werd de man naar een noodtent gebracht maar de reanimatiepogingen waren tevergeefs.

De Langestraat werd tijdens de interventie van de hulpdiensten en de vaststellingen van de politie meer dan twee uur afgesloten voor het verkeer. De eerste politieploeg kwam uit de politiezone Dilbeek omdat de patrouille van de zone Pajottenland de handen vol had met een vrachtwagen die bieten verloor op de Ninoofsesteenweg in Lennik.

Audio : Koen Roesems van de brandweer. Het slachtoffer overleed later aan zijn verwondingen

 

 

Archief

Lees ook : Bieten zorgen voor zware verkeershinder (Fotoreportage)


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?