De Taalsmid geeft liefdesadvies

ASSE - De Taalsmid, het vrolijke taalspel dat al sinds 2001 wordt opgevoerd in 't Smiske in Asse, is toe aan een nieuwe editie. 'In vuur en vlam' draait helemaal rond de liefde, met grappen en grollen, taalspelletjes én liedjes, uiteraard.
 
De Taalsmid is al aan zijn 12de editie toe en blijft, zoals altijd, vrijelijk geïnspireerd op radio- en tv-programma's als De Rechtvaardige Rechters en Alles kan beter.

Dit jaar geven de Taalsmeden graag antwoorden op vragen die u altijd al hebt willen stellen over dat wat ons allen het meeste bezighoudt: de liefde. Want hoe schrijf je een liefdesgedicht? Hoe post je met succes een aantrekkelijk profiel op een datingsite? Wie is mogelijk jouw ideale man of vrouw? En wat zijn de beste manieren om het uit te maken met je lief? De Taalsmeden vertellen het u allemaal, en nog veel meer.

De Taalsmeden zijn Karen De Becker, Peter De Rop, Francis Van Rompaey en Hans Verdoodt. Voor de muziek zorgt pianist Paul De Wandeler, de presentatie is voor het eerst in handen van Anneleen Van Nylen.

De Taalsmid, in vuur en vlam, mee te maken op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2011, telkens vanaf 20u30, in 't Smiske, Gemeenteplein 7 in Asse. Tickets kosten 6,5 euro (5 euro voor leden van 't Smiske). Reserveren is verplicht (via www.tsmiske.be).
 

Nieuws melden Adverteren op Persinfo?