Beugoem Zweet voor de derde keer

SINT-MARTENS-BODEGEM - De derde editie van Beugoem Zweet, het Bodegems dorpsfeest georganiseerd door KWB, Landelijke Gilde, Chiro Bodegem en JK Vuilbak, belooft op zaterdag 13 augustus voor heel wat spektakel te zorgen.

Uit noodzaak trekt het dorpsfeest dit jaar naar het Castelhof vlakbij het station van Bodegem, de chiroweide aan het Solleveld is momenteel immers een grote bouwwerf voor de nieuwe lokalen. Maar de locatie mag dan wel gewijzigd zijn, spel en plezier blijven ook op deze derde editie verzekerd. De organisatoren haalden ook deze keer alles uit de kast om van Beugoem Zweet een feest voor Jan en Alleman, groot en klein te maken.

Op het boordevolle programma staan onder andere de inmiddels vertrouwde Run & Bike, Meetschieten en een Spel zonder Grenzen. Nieuw dit jaar zijn onder andere het Viking Kubb-spel, ponyritten en bakklimmen. Tussendoor is er drank en barbecue.

Het dorpsfeest wordt 's avonds in de kapel van het Castelhof afgesloten met muziek van lokale dj-talenten en Sold out, een geweldige coverband uit Antwerpen.

Meer informatie en inschrijvingen via www.beugoemzweet.be

 Foto's : Om reclame te maken trokken de organisatoren met paard en huifkar door Sint-Martens-Bodegem 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?