Federale politie valt woning binnen (Update)

DILBEEK - In de Spanjebergstraat in Dilbeek gebeurde woensdagavond een huiszoeking door de speciale interventiedienst van de federale politie. De inval vond plaats in een huis dat te koop staat, bovenaan de Spanjebergstraat vlak bij de Ninoofsesteenweg. UPDATE

Volgens enkele ooggetuigen waren de politiemannen op zoek naar enkele verdachten die er zouden verblijven. De inval gebeurde met gewapende en gemaskerde mannen, er was ook een speurhond aanwezig. Er werd echter niemand aangetroffen of meegenomen.

De buren reageerden verrast op de inval en hebben helemaal geen weet van verdachte praktijken in en rond de woning. De lokale politie van Dilbeek had duidelijke afspraken gemaakt met het parket van Charleroi en mocht niet communiceren over de zaak. Ook bij het parket zelf kon men voorlopig geen extra informatie vrijgeven.

Update :  De speurders vertelden aan de buren dat ze op zoek waren naar de drie gangsters die begin deze week op gewelddadige manier ontsnapten uit de gevangenis van Jamioulx. Dit kon officieel niet bevestigd worden.

Foto : De speciale interventiedienst kroop zelfs op de daken om het huis te omsingelen


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?