Politie zoekt slipjesdief

DILBEEK - De lokale politie van Dilbeek is op zoek naar een man die meisjes onder bedreiging verplicht hun slipje af te geven. In totaal gebeurde er de afgelopen drie jaar al zes dergelijke feiten, vaak met meerdere slachtoffers samen.

De meest recente slipjesdiefstal gebeurde dinsdagochtend. Een onbekende man benaderde kort voor 1 uur twee 18-jarige meisjes in de Ketelheidestraat. Onder bedreiging van iets wat leek op een vuurwapen vroeg hij hen om hun slip uit te doen. De man bedekte zijn aangezicht met een zwarte sjaal, raapte de slipjes op en stapte te voet weg in ongekende richting. Politiepatrouilles in de omgeving leverden geen resultaat op.

Tussen 30 juli 2008 en dinsdag werden in totaal zes dergelijke feiten vastgesteld in Dilbeek door de politie, vaak met meerdere slachtoffers samen. Tot nu toe gebruikte de dader geen fysiek geweld. De meeste feiten deden zich voor in de omgeving van fuiven en concerten.

De politie van Dilbeek vraagt de nodige aandacht voor verdachte gedragingen en vraagt om onmiddellijk hun diensten te verwittigen via het noodnummer 101. Ook aan getuigen wordt gevraagd contact op te nemen. De politie van Dilbeek vraagt ook aan slachtoffers die nog geen aangifte deden, dit alsnog te doen. De recherchedienst van de politie van Dilbeek onderzoekt de zaak verder.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?