Politienieuws zone Dilbeek : Heel wat feiten

DILBEEK - Het afgelopen weekend gebeurden heel wat criminele feiten en een ongeval met gewonden in politiezone Dilbeek.

Poging inbraak

SCHEPDAAL - Dieven probeerden zondag binnen te breken in een woning langs de Lostraat. De daders forceerden een raam maar het is niet helemaal duidelijk of ze ook binnen raakten. Er werd op het eerste zicht niets gestolen.

Cd's uit wagen gestolen

ITTERBEEK - De eigenaar  van een geparkeerde wagen langs de Keperenbergstraat merkte zondagmiddag op dat dieven een ruit hadden ingeslagen. Uit de wagen verdwenen enkele cd's. Van de daders is geen spoor.

Inbraakpoging in krantenwinkel

DILBEEK - Dieven probeerden in de nacht van zaterdag op zondag in te breken in de krantenwinkel op de Baron R de Vironlaan. De daders probeerden een deur te forceren maar slaagden niet in hun opzet. De inbraakpoging werd zondagvoormiddag opgemerkt.

Auto tegen boom

DILBEEK - In de Berchemstraat in het centrum van Dilbeek raakten zaterdagochtend twee personen gewond bij een ongeval. Om onduidelijke redenen ging de wagen iets voor 2 uur 's nachts aan het slippen en kwam tegen een boom terecht. Twee personen werden met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Elektronica gestolen uit woningen

DILBEEK - Dieven maakten in de loop van vrijdag een grote hoeveelheid elektronica buit uit een woning in de Koeivijverstraat. De daders forceerden een deur van het huis en gingen aan de haal met een televisie, hifiketen, geld en een laptop.
In de Personaathoflaan werd kort voordien ook al een diefstal vastgesteld in een woning. Ook hier hadden de dieven het gemunt op elektronica, ze maakten een spelletjescomputer, twee laptops, een notebook en een gsm buit. Of het in beide gevallen om dezelfde dieven gaat is niet duidelijk.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?