Jaarmarkt belooft veel goeds

LIEDEKERKE - De traditionele jaarmarkt valt naar goede gewoonte weer samen met de kermis in de Opperstraat. Dit jaar duurt ze maar liefst drie dagen van 2 oktober tot en met 4 oktober. Wie echt niet kan wachten, kan zich zelfs al opwarmen met een sportquiz in GC Warande op vrijdag.

Het hele weekeinde is er op de benedenverdieping van de Warande ook een tentoonstelling van de Heemkundige Kring over “Huwelijk en geboorte”. Misschien ontdek je wel een verborgen tak van je eigen familie…

De jaarmarkt zelf heeft plaats op 2 oktober van 8 tot 17 uur. Naast de traditionele veeprijskampen vanaf 10 uur is er ook een pak straatanimatie voorzien, zodat een bezoekje aan de markt een echt feest wordt.

Op zondag laten sportievelingen zich van hun beste kant zien op de Pajot Run om 10.30 uur. Een half uurtje eerder tonen de kinderen alvast hoe het moet. Om 11 uur is er een aperitiefconcert in de Warande en van 14 tot 17 uur kan je snuisteren op de braderie en rommelmarkt in de Opperstraat.

Alle macht aan de kinderen maandagmiddag, want dan is er een speciale jaarmarkt op hun maat. ’s Avonds sluit een spetterend, muzikaal vuurwerk het feestweekend af.

   

Nieuws melden Adverteren op Persinfo?