Beugoem zal weer zweten

SINT-MARTENS-BODEGEM - De organisatoren van Beugoem Zweet, het Bodegemse dorpsfeest van de KWB, Landelijke Gilde, Chiro Bodegem en JK Vuilbak, zijn nog steeds op zoek naar sportievelingen die willen fietsen, lopen, racen of spelen. Ook wie het rustiger aan wil doen is uiteraard op 14 augustus welkom op de Chiroweide van Bodegem.

Fietsers en lopers vinden tijdens Beugoem Zweet zeker hun gading op het mooie parcours van de Run&Bike. Handige harry's kunnen nog snel een zeepkist in elkaar knutselen om de steile berg van de Sint-Martinusstraat om ter snelst, of ter mooist af te racen. Voor sport en spel kan je in de namiddag deelnemen aan het spel zonder grenzen, en voor wie het liever wat rustiger aandoet is er de spannende meetschieting. Voor de deelnemers zijn mooie prijzen voorzien.

Iedereen is alvast op zaterdag 14 augustus welkom op de weide van Chiro Bodegem langs de Neerstraat om een kijkje te nemen. Het dorpsfeest zal worden afgesloten met een groot slotfeest met coverband en overheerlijke barbecue.
Meer informatie over de inschrijvingen en het programma via www.beugoemzweet.be 

Nieuws melden Adverteren op Persinfo?